Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Luka Lapornik: „E o atmosferă foarte bună în vestiar, trebuie să o transmitem și pe parchet”

Eduard Popa

Eduard Popa
20.10.2017

luka lapornik steaua

CSM Steaua Eximbank București va juca în etapa a treia cu BC Mureș Târgu Mureș. Steliștii vin după o înfrângere pe terenul lui CSU Sibiu, în timp ce BC Mureș a câștigat pe teren propriu cu SCM U Craiova.

Unul dintre noii veniți la Steaua, Luka Lapornik, a discutat pentru Total Baschet despre prestația de până acum a Stelei și meciul care urmează cu BC Mureș.

„În primul meci cu Dinamo am arătat bine. Cu Sibiul însă nu am mai jucat la fel de bine. Am fost în meci 15 minute, dar apoi am făcut foarte multe greșeli și am scăpat meciul din mână. BC Mureș este o echipă bună, cred că staff-ul nostru și-a făcut datoria, ne-a arătat ce joacă adversarii. Acum e rândul nostru să punem asta pe parchet și să demonstrăm că putem să câștigăm pe teren propriu.”

Lapornik a discutat și despre experiența lui de până acum din București:

„Este un oraș mare, un oraș frumos, îmi place. Dar ceea ce mă omoară este traficul pentru că dacă vrei să ajungi undeva, trebuie să pleci cu jumătate de oră înainte. Colegii sunt grozavi, avem o atmosferă foarte bună în vestiar și acum trebuie să transmitem atmosfera și pe parchet.”

CSM Steaua Eximbank și BC Mureș vor juca la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu sâmbătă, de la ora 20:00. Partida va putea fi urmărită pe Digi Sport 3.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!