Stiri

Luke Walton este noul antrenor al lui Los Angeles Lakers

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.04.2016

Luke Walton a fost numit în funcția de antrenor principal de către Los Angeles Lakers. Actualmente secundul lui Steve Kerr la Golden State Warriors, Walton va prelua frâiele echipele din Hollywood începând cu stagiunea viitoare. El a semnat un contract pe mai multe sezoane cu echipa din orașul îngerilor.

Ajuns la 36 de ani, Luke Walton va face trecere de la munca de asistent la cea de principal. El și a început cariera de antrenor la Memphis Tigers în NCAA ca secund în 2011, iar în 2014 a ajuns asistent la Golden State Warriors. În acest sezon, Walton a fost interimar și a avut un record de 39 de victorii și 4 înfrângeri, cât timp la suplinit pe Steve Kerr.

Luke Walton și-a petrecut aproape întrega cariera de jucător profesionist la Los Angeles Lakers. El a jucat în LA între 2003 și 2012 și  a reușit să-și treacă în palmares două titluri NBA. Ultim sezon al carierei, 2012/2013, l-a petrecut la Cleveland Cavaliers. În total, Luke Walton a jucat 564 de partide în NBA, cu medii statistice de 4.7 puncte, 2.8 recuperări și 2.3 pase decisive.

foto: sportsnaut.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!