Stiri

Luni încep înscrierile pentru turneele Sport Arena Streetball de la Severin și Iași

Eduard Popa

Eduard Popa
05.07.2019

sportarena inscrieri iasi severin

Circuitul național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour 2019 se reia după trei săptămâni de pauză, răstimp în care am urmărit la Constanța calificarea echipei naționale feminine la FIBA 3x3 Europe Cup. Raiffeisen Bank Iași Streetball (Palas Iași) și Severin Streetball (Severin Shopping Center) sunt cele două turnee care vor avea loc în weekendul 13-14 iulie.

Pentru ambele turnee înscrierile vor începe luni 8 iulie, de la ora 15.00, pe site-ul 3la3.ro.

Pentru Iași AICI

Pentru Severin AICI

Atmosferă, prieteni, muzică, distracție, premii și bineînțeles mult baschet. Baschet 3x3, o disciplină care începând cu ediția Tokyo 2020 face parte din programul Jocurilor Olimpice. Despre asta va fi vorba la evenimentele care vor avea loc la Iași și Severin, ambele competiții fiind incluse în calendarul FIBA 3x3. Astfel orice jucător participant va acumula puncte în clasamentul mondial.

Clasamentul mondial pe națiuni este criteriu principal de calificare la Jocurile Olimpice, punctele acumulate individual de către fiecare jucător constribuind și la poziția României în ierarhia mondială, pe baza căreia, la 1 noiembrie 2019, vom afla primele echipe care vor juca la Tokyo 2020.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care vor anima zonele de eveniment de la Severin Shopping Center, respective Palas Iași.

Turneele sunt deschise tuturor participanților, indiferent de vârstă, sex sau naționalitate.

Procesul de înscriere la turnee oferă în acest sezon o oportunitate de înscriere preferențială, în valoare de 1200 RON / echipă. Solicitările sunt așteptate până cel târziu luni 8 iulie ora 12.00 pe e-mail (3x3[at]sportarena.ro), cu confirmarea de plată și menționarea a cel puțin trei jucători din echipă. Această taxă garantează prezența în turneu și include maiourile de competiție (două pentru fiecare jucător), personalizate cu numele echipei și numărul dorit de fiecare jucător în parte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate