Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Lupta pentru bronz se mută la Cluj

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.04.2018

Universitatea Cluj-Napoca încearcă să ducă finala mică în jocul decisiv duminică. Alb-negrele găzduiesc a doua partidă din duelul pentru locul 3. Brașovencele s-au impus la 16 puncte în primul meci.

86-70 a fost scorul în partida de joi, de la Brașov. Gazdele au condus atunci pe toată durata partidei, cu un avans maxim de 21 de puncte. Pesovic a fost coșghetera meciului cu 20 de puncte, iar Higgins a reușit un nou double-double pentru gazde. De la oaspete s-a remarcat Taylor cu 16 puncte. Reamintim că formația clujeană este fără Vorpahl în acest final de sezon, după accidentarea din startul play-off-ului.

Va fi a 5-a partidă între cele două formații în acest sezon. Olimpia CSU s-a impus în trei dintre acestea. Clujencele au câștigat o singură dată, în returul primei faze a sezonului regulat, în deplasare. La meciul precedent de la Cluj, cu loturi puțin schimbate, alb-albastrele s-au impus la zece puncte. Din 2009 până în prezent au fost 30 de confruntări directe între cele două echipe, cu 18 câștigate de Olimpia și 12 de Universitatea Cluj.

Finala mică se joacă după sistemul cel mai bun din 3 jocuri. Clujencele sunt obligate să câștige pentru a duce disputa în joc decisiv. Brașovencele pot rezolva duelul pentru bronz cu o victorie pe terenul vicecampioanei din sezonul trecut.

Meciul doi al finalei mici se joacă duminică, de la ora 18:30, la sala Horia Demian. Vor arbitra Laszlo Bukuresti, Mate Stretea și Lavinia Gheorghe, cu Svetlana Simion comisar. Dacă va fi nevoie de joc decisiv, acesta se va disputa la Brașov în 25 aprilie.

*foto: SportPictures Flickr

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    HAI BRASOVUL !! U ESTE O ECHIPA DE INVINS SI LA CLUJ !! Se zvoneste ca Petricevic vina la Sf.Gheorghe.Dar nu ca antrenor,ci pentru lectii de baschet !!!

    cu 5 ani în urmă (22.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!