Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lupusavei își consolidează poziția de lider la aruncările de la distanță

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.01.2013

Silviu Lupusavei este în continuare principalul marcator al Ligii Naționale de baschet masculin la aruncări de trei puncte. Sportivul legitimat la CSM Oradea a adăugat două coșuri din afara semicercului la zestrea sa stagională în victoria, scor 81-59, repurtată asupra lui BC Miercurea Ciuc, în etapa a 19-a din sezonul regulat.

Numărul 6 din formația lui Cristian Achim a ajuns la un total de 48 coșuri marcate de trei puncte în 19 partide disputate. De asemenea, el are un procentaj de 47.1% la acest procedeu cu o medie de 2.5 coșuri de la distanță marcate în medie pe meci.

Precizia la aruncare în jocul lui Lupusavei este confirmată de procentajul de 100% pe care acesta îl are la linia de pedeapsă, respectiv cel de 63% la aruncările de două puncte. Silviu are o medie stagională de 9.1 puncte înscrise pe meci.

Podiumul jucătorilor cu cele mai multe coșuri de trei puncte marcate în primele 19 etape ale campionatului este completat de către letonul Ivars Timermanis (46), respectiv de americanul LeVar Seals și bosniacul Zlatko Jovanovic (câte 43 fiecare). De notat că Timermanis și Seals au jucat un meci mai puțin.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe LordNikon :

    Peciukas
    Peciukas are 45 de cosuri marcate.

    cu 11 ani în urmă (30.01.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    @LordNikon
    Avem o eroare pe site, statistica meciului Mures - M.Ciuc apare de doua ori. De asta apare ca Peciukas are 45. De fapt are 40. Corectam problema cat de curand.

    cu 11 ani în urmă (30.01.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    Remediat
    Eroarea a fost corectată.

    cu 11 ani în urmă (30.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!