Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mădălin Piperea: „Suntem o echipă mică, dar reușim să facem niște rezultate deosebite”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.11.2017

Formația din Teleorman a reușit să revină pe finalul partidei de la Timișoara și s-a impus cu 76-74 în meciul cu SCM. Gazdele au avut un avans maxim de 15 puncte și au condus aproape toată partida. Ecartul la intrarea în ultimul minut a fost de 5 puncte, dar oaspetele au marcat de la distanță și de la linia de fault și s-au impus la final.

Mădălin Piperea, antrenorul de la CSBT Alexandria, a vorbit la final despre situația dificilă în care se află echipa sa.

„Un meci destul de greu pentru noi. Suntem într- situație foarte dificilă. Consiliul Județean nu și-a dat partea de cotizație anul acesta. Dar fetele luptă pe oriunde ne ducem, încearcă să lupte, neținând cont de acest lucru. Un meci greu. Ne așteptam la acest meci. Vin după o perioadă de două săptămâni în care a fost lotul național, au avut meciuri și noi eram într-un anumit ritm, dar fetele și-au revenit. Primul sfert a fost un pic mai dificil și am reușit să câștigăm. Un lucru foarte bun pentru noi, suntem o echipă mică dar care reușește să facă niște lucruri extraordinare”.

Ce a făcut diferența?

„Cred că dorința fetelor, fetele au câștigat meciul. Am încercat să schimbăm un pic deoarece jucătoarea de talie ne-a dominat sub panou. Știam că au jucătoare cu potențial, jucătoare de talie. Fetele și-au revenit, sfertul 1 a fost un pic mai slab, dar și-au revenit pe parcurs, mă bucur că am reușit să câștigăm. Suntem o echipă mică dar care reușim să facem niște rezultate deosebite. Am reușit să trecem în zonă. Ne-a reușit acest lucru, aruncările de 3 puncte și faulturile care le-am marcat pe final”, a adăugat Mădălin Piperea.

Gazdele au protestat vehement la adresa arbitrilor după încheierea partidei.

„Tensiune? Nu pot să comentez arbitrajul. Avem trei meciuri din care unul l-am pierdut la un punct și două le-am câștigat la un punct pe ultimele secunde. N-am comentat și nu o să comentez niciodată arbitrajul. Ne uităm la faulturi, ne uităm la aruncările de afară și vedem ce s-a întâmplat.

Campionatul este foarte greu. echipele sunt echilibrate, toate 9 sunt cam de același nivel. Echipa din Timișoara cred că o să ajungă sus deoarece este o echipă foarte bună, după părerea mea. Noi am reușit un meci destul de bun astăzi și mă bucur că am reușit să câștigăm acest meci”.

Cu această victorie obținută pe final CSBT Alexandria rămâne pe locul 3 cu 10 puncte.  

*foto: Jeff Warder 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    ????
    Echipa mica cu an partid mare in spate.

    cu 6 ani în urmă (20.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!