Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

MVP – etapa a XIV-a: Monyea Pratt

Eduard Popa

Eduard Popa
16.01.2018

monyea pratt csu sibiu triple double

Etapa a XIV-a a fost una atipică pentru actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin. A fost o rundă în care majoritatea meciurilor s-au terminat cu victorii la scor pentru favorite. Singura partidă care a fost cât de cât echilibrată a fost derby-ul dintre CSU Sibiu și BC SCM Timișoara, încheiat cu victoria sibienilor, scor 83-74.

Această partidă de altfel a dat și MVP-ul etapei: Monyea Pratt. Americanul a reușit să înscrie 14 puncte, cu 12 recuperări și 10 pase decisive, reușind primul triple double în ultimii doi ani în Liga Națională de Baschet Masculin. A fost a treia oară pentru Pratt când a fost numit MVP-ul etapei, după ce a primit această distincție în prima rundă și în etapa a XII-a.

În acest sezon point-forward-ul Sibiului a adunat medii de 12,6 puncte, 6,2 recuperări și 5,2 pase decisive, pentru un indice al eficienței de +19,3 pe întâlnire.

Printre jucătorii nominalizați pentru trofeul de MVP-ul etapei se mai numără și Titus Nicoară, care a adunat 23 de puncte și 9 recuperări în victoria lui BCM U Pitești cu Phoenix Galați, scor 103-73, dar și Dragan Zekovic, care a strâns 26 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive pentru CSM Steaua în victoria de pe terenul lui BC Mureș, scor 80-55.  

*foto: Adrian Bugariu/ facebook CSU Fans Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!