Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Maegan Conwright, nou record stagional de puncte marcate în LNBF

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.12.2017

Fundașul de la SCM Timișoara a stabilit noul record stagional în ceea ce privește punctele marcate într-un meci din campionatul feminin. Conwright a reușit 32 de puncte în meciul pierdut de echipa sa la Satu Mare, scor 91-86, după prelungiri.

Americanca a jucat 39:55 minute și a încheiat partida cu 34 indice al eficienței. A avut 7 reușite de două puncte din 13 încercări, a marcat 4 triple din 8 și a transformat 6 libere din 8. Fundașul și-a mai trecut în cont 6 recuperări și 7 pase decisive.

Înainte de meciul de la Satu Mare, cea mai bună performanță a lui Conwright în campionatul românesc era de 27 de puncte înscrise în meciul de la Cluj-Napoca. Alb-violetele au pierdut acea partidă, scor 91-76.

Precedentul record din această ediție a LNBF era de 31 de puncte și îi aparținea lui Leslie Vorpahl de la Universitatea Cluj. Fundașul vicecampioanei a reușit acea performanță în duelul pierdut de formația sa la Alexandria, scor 74-73.

Alte trei jucătoare au înscris 30 de puncte într-o partidă din această ediție a Ligii Naționale de baschet feminin: Aliyyah Handford (Olimpia Brașov), Promise Amukamara (CSBT Alexandria) și Taneisha Harrison (CSM Satu Mare). 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!