Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mai multe echipe din campionatul feminin, aproape de participarea în CEWL

Valentin Todea

Valentin Todea
21.06.2017

În ciuda faptului că în sezonul trecut nicio echipă românească nu a evoluat în această competiție, Liga Europei Centrale rămâne una dintre întrecerile preferate de cluburile din Liga Națională de Baschet Feminin, datorită costurilor mai mici de deplasare și de organizare față de cele ale altor competiții superioare. În ultimii ani, CSU Alba Iulia sau ICIM Arad au triumfat în mai multe rânduri în CEWL (Central European Women League), iar acum mai multe echipe din România ar putea participa în cupa organizată de Federația Cehă.

Din informațiile noastre, Federația Română de Baschet așteaptă răspuns din partea clubulurilor CSM Satu Mare, Univ. Goldiș ICIM Arad și Universitatea Cluj în privința înscrierii în Liga Europei Centrale pentru stagiunea 2017-2018, în timp ce Olimpia Brașov și-a exprimat deja dorința de a lupta pentru acest trofeu, urmând a mai fi îndeplinite anumite formalități pentru ca acest lucru să se întâmple.

Iată mesajul postat de clubul brașovean pe o rețea de socializare:

„Toată lumea de la suporteri, sponsori până la sportive și angajați ai clubului ne dorim să jucăm în Liga Europei Centrale, de aceea vă informăm că am început demersurile pentru ca în sezonul 2017/2018 echipa noastră să joace în CEWL. Însă pentru a se îndeplini acest lucru trebuie urmați câțiva pași și îndeplinite câteva criterii de ordin tehnic. În momentul în care primim confirmarea oficială din partea Federației Române și a Federației Cehe de baschet (organizatoarea competiției) atunci putem spune că vom juca în cupele europene. Până atunci vă informăm că se lucrează la a face un lot cât mai competitiv pentru sezonul ce urmează, iar pentru suporteri vom avea cât mai multe surprize și concursuri. Hai Olimpia CSU Brașov!!!”

*Foto: Balazs Gyurko-Henning

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!