Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Maikel Lopez: „Sezonul este lung, nu stăm doar în acest meci. Este mai important să avem o bază”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.12.2018

CSM Satu Mare și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în ultima etapă din prima fază a sezonului regulat. Antrenorul sătmărencelor, Maikel Lopez, și două jucătoare au prefațat meciul în cadrul unei conferințe de presă.

„Ştim că va fi un meci greu, contra unei echipe care nu a pierdut în acest sezon. Sepsi este o echipă cu pretenţii, ţinteşte sus la fel ca noi. Va fi un meci special pentru ambele echipe. Am pierdut în tur, nu putem schimba trecutul, important este să învăţăm şi să nu repetăm greşelile de atunci. Trebuie să gândim pozitiv, ştim cât de bună este cealaltă echipă. Este important să fim concentraţi 40 de minute. Dacă ne pierdem concentrarea, adversarul poate să ne pedepsească. Adevărul este că sezonul este lung, nu stăm doar în acest meci. Este mai important să avem o bază, să construim o echipă adevărată pentru tot sezonul”, a declarat Maikel Lopez în cadrul conferinței de presă de ieri, citat de informatia-zilei.ro.

Adina Pop a vorbit despre o revanșă, după ce în tur Sepsi SIC s-a impus cu 93-54. După acel meci s-a luat decizia că trebuie adus un antrenor cu experiență pe banca CSM-ului.

„Va fi foarte greu. E un duel pe care trebuie să-l câştigăm. Avem o revanşă de luat. Va fi o luptă aprigă între două echipe care se bat la titlu. Vom lupta pentru victorie. Faţă de meciul din tur avem un antrenor nou, un sistem nou, o viziune nouă asupra meciului, o altfel de energie care ne ajută mult şi care s-a văzut în meciurile trecute. Atmosfera la echipă s-a schimbat în bine!”, a spus Adina Pop, conform aceleiași surse.

„Cred că echipa arată altfel de când a venit noul antrenor, lucrurile merg înspre foarte bine şi sperăm să avem miercuri o evoluţie foarte bună. Vom da tot ce se poate pe teren, vrem să se vadă progresul”, a declarat și Alexandra Uiuiu.

Meciul dintre CSM Satu Mare și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se joacă astăzi, de la ora 19:00, la sala LPS din Satu Mare. De la gazde sunt anunțate indisponibile Matea Tavic și Kristina Baltic. Cele două echipe sunt la egalitate, cu 16 puncte, iar învingătoarea va termina pe prima poziție în grupa valorică A.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!