Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Maksim Sturanovic rămâne pentru încă un sezon la BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
11.07.2019

Maksim Sturanovic rămâne pentru încă un sezon la BCM U Pitești

maksim sturanovic semnat pitesti

BCM U Pitești a anunțat continuarea colaborării cu pivotul Maksim Sturanovic și pentru sezonul competitional 2019/2020, după cum a anunțat și totalbaschet.

Ajuns la 31 de ani, Sturanovic are 2m10 și este un jucător care ocupă poziția 5. El a fost om de bază în rotația de anul trecut a piteștenilor, sezon în care a bifat 32 de prezențe în LNBM și a adunat medii de 11,4 puncte, 6,2 recuperări, 1,2 capace și +14,2 indice al eficienței.

Cel mai bun meci al lui Sturanovic în stagiunea precedent a fost partida secundă cu SCM Timișoara, din seria pentru locurile 5-6, când a adunat 22 de puncta, 9 recuperări și 30 indice de eficiență.

Pe lângă BCM U Pitești, Sturanovic a mai jucat la Borac Nektar, FMP Belgrad și KK Bosna.

Echipa argeșeană va fi antrenată și în sezonul viitor de Florin Nini, antrenor care a fost numit la conducerea băncii tehnice a formației din Trivale în vara lui 2018.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Un jucator
    Nu foarte spectaculos dar constant. Din ce stiu Siricevic, Bailey, Korniienko nu vor continua. Sa vedem ce se va intampla cu Jeremic si Bishop, care s greu de pastrat. Important si ce jucători români vom avea in lot, ca u23 cred ca i vom păstra pe Măciucă si T. Gheorghe. Ciotlaus cred ca face parte din lot pentru sezonul viitor.

    cu 4 ani în urmă (11.07.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Sturanovic
    Ma bucur ca s-a concretizat. Un jucator clasic pe 5, serios si constant. Sper totusi sa mai putem pastra 4-5 jucatori din lotul de sezonul trecut.

    cu 4 ani în urmă (11.07.2019) Raspunde
  • tanaseb :

    Pivot
    Ii o miscare buna. Unul dintre oamenii importanti ai Pitestiului in sezonul trecut. Alaturi de Washburn, mi s-a parut cel mai complet pivot clasic.

    cu 4 ani în urmă (11.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!