Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Maksym Korniyenko: „Va trebui să dăm totul pentru a învinge”

David Istrate

David Istrate
20.01.2019

În această seară, la Pitești se va juca și ultima partidă din prima etapă a Top 6, o partidă între BCM U FC Argeș Pitești și U-BT Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, confruntările dintre cele două formații au fost mereu foarte echilibrate, prin urmare, meciul ce va începe la ora 20:00 se anunță a fi unul foarte intens.

Înaintea acestui joc, Maksym Korniyenko a oferit o declarație în care a lăudat echipa adversă, îndemnând însă suporterii să vină la sală.

Primul meci din TOP 6, împotriva Clujului, este unul important pentru noi. Jucăm acasă, în fața fanilor noștri, și va trebui să dăm totul pentru a învinge. Clujul este o echipă foarte bine organizată, cu o selecție bună a jucătorilor, și cu siguranță este una dintre cele mai puternice formații din campionat. Acest lucru ne face să fim mai dornici de a ne afirma. Mesajul meu pentru suporteri este să vină la sală. Pentru noi, ca jucători, este foarte important să simțim sprijinul lor." , conform paginii oficiale de Facebook a clubului piteștean.

În prima fază a campionatului, BCM U Pitești și U-BT Cluj-Napoca s-au întâlnit în două ocazii, formația din Cluj-Napoca reușind să se impună în ambele rânduri. Astfel, cu 11 victorii și 3 înfrângeri, U-BT Cluj-Napoca a încheiat prima fază pe poziția secundă, după BC CSU Sibiu, în timp ce BCM U Pitești s-a situat pe locul al 5-lea, cu 6 victorii și 8 înfrângeri.

Duelul din Sala Sporturilor va începe la ora 20:00 și va fi transmis în direct pe Digisport 4.

*foto: Facebook - BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!