Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Manuel Rodriguez: „Am semnat contractul în mai puțin de 48 de ore. Lucrez deja cu echipa”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.10.2017

Manuel Angel Rodriguez

CSU Alba Iulia va începe Liga Națională cu un antrenor nou. Manuel Angel Rodriguez Escudero a fost adus în grabă pentru a-l înlocui pe Vladimir Ivankovic. Croatul a condus echipa doar în două partide, în cupă. A fost îndepărtat deși în vară s-a anunțat că a semnat pe trei sezoane.

Noul tehnician de la CSU se află deja în România și pregătește noua sa formație. Acesta vine de la FSU Selfoss, formație masculină din liga secundă islandeză, unde a mers în vară ca secund. Spanionul avea în contract o clauză care îi permitea să plece dacă primește ofertă să fie antrenor principal.

„Sunt recunoscător că Alba Iulia a avut încredere în mine și foarte încântat să încep această nouă provocare. Adevărul este că nu mă așteptam să primesc vreo ofertă în timpul acestui sezon și eram concentrat pe munca mea de la FSU Selfoss. Dar Alba Iulia a decis să schimbe antrenorul, din motive pe care nu le cunosc, înainte să înceapă sezonul și era imposibil să spun nu ofertei. Am semnat contractul în mai puțin de 48 de ore și sunt deja în România, lucrez cu echipa. Mi-ar plăcea să mulțumesc public celor de la FSU pentru toate faclilitățile pe care mi le-au oferit să pot să mă alătur noii mele echipe. Le doresc tot ce e mai bun în acest sezon”, a declarat Rodriguez pentru salamanca24horas.com.

La feminin, antrenorul de 37 de ani are în palmares o finală de cupă și o semifinală de campionat în Islanda cu UMF Skallagrimur Borganes, precum și un loc 12 (ultimul) cu Solna Vikings, în Suedia. Anterior a fost în staff la Parfumerias Avenida Salamanca și principal la Universidad de Salamanca (în ligile inferioare spaniole).

Rodriguez debutează pe banca formației CSU Alba Iulia în deplasare la Alexandria. Meciul din prima etapă a Ligii Naționale este programat miercuri, 4 octombrie, de la ora 18.

CITEȘTE ȘI: Manuel Angel Rodriguez, noul antrenor de la CSU Alba Iulia

Foto: twitter.com/s24horas

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!