Stiri Cupa României Masculin

Marc Carter, cea mai bună evoluție în echipamentul lui CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.03.2019

CSM CSU Oradea a obținut biletele pentru Final Four-ul după ce a reușit să câștige și partida retur cu CSA Steaua București, scor 63-60. Campioana în exercițiu a României a trecut la general cu scorul de 146-123.

La returul jucat în Sala Mihai Viteazul din București, cel mai bun jucător al orădenilor a fost Marc Carter, cel care a bifat în același timp cea mai bună evoluție de la transferul la CSM CSU Oradea.

Jucătorul american a început partida pe banca de rezerve, după care a fost utilizat de Cristian Achim aproape 28 de minute. Carter a profitat de timpul petrecut pe parchet și a totalizat 20 de puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție, un capac și 2 mingi pierdute. El a marcat 2/5 de la 2 puncte, 3/4 de la 3 puncte și 7/8 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 18 unități.

Marc Carter a jucat 5 partide de la sosirea la Oradea, 3 în Liga Națională și alte 2 meciuri în Cupa României, și este pentru prima dată când marchează peste  10 puncte într-un joc.

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!