Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter, prima reacție după accidentul fiului său: „Este în moarte cerebrală, mai avem speranţă, atâta câtă mai este”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.03.2019

Marcel Țenter, fostul antrenor al naționalei de seniori a României, dar și campion cu U-BT Cluj, a oferit primele declarații referitoare la starea fiului său, Radu Țenter, accidentat grav aseară, fiind lovit de o mașină. 

Fostul selecționer a confirmat pentru cei de la news.ro faptul că fiul său cel mare se află în moarte cerebrală şi este conectat la aparate. 

„Suntem afectaţi de tot ce se întâmplă şi suntem alături de Radu. Este conectat la aparate, este în moarte cerebrală. A intrat în această stare la puţin timp după accidentul rutier de duminică. Ştim cu toţii ce înseamnă acest lucru, dar mai avem speranţă, atâta câtă mai este. Este posibil să ne gândim şi la donare de organe, vom vedea cum evoluează totul. Sunt momente foarte grele pentru familia noastră. Cine vrea să ajute o poate face rugându-se pentru el”, a declarat Marcel Țenter. 

Totodată, conform unui comunicat al Poliţiei, tânărul de 25 de ani ar fi traversat neregulamentar o arteră principală din Cluj-Napoca, impactul fiind unul extrem de puternic, Radu fiind transportat de urgenţă la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. De asemenea, în urma analizelor, şoferul autovehiculului care l-a izbit pe tânăr nu ar fi consumat băuturi alcoolice.

Radu Țenter, un suporer înfocat al Universătiții Cluj-Napoca, a practicat la rândul său baschetul la nivel de juniori. 

Citește și 

Radu Țenter este internat la spital, în stare gravă. UPDATE

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Lupta Radu!
    Haide Radu, lupta!!

    cu 5 ani în urmă (04.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!