Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Ţenter: "Diferenţa s-a făcut în dorinţa de a prinde fiecare minge"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.12.2013

Tenter

Marcel Ţenter a vorbit despre înfrângerea echipei sale în cadrul conferinţei de presă de la finalul întâlnirii.

Ce părere aveţi despre acest meci?

Sunt dezamăgit de modul în care am jucat baschet. Nu am meritat să câştigăm. Felicit echipa gazdă care a luptat pentru fiecare minge şi care ne-a arătat cum trebuie să munceşti şi cum trebuie să lupţi atunci când vrei să câştigi cu adevărat. 

Unde s-a făcut diferenţa?

Este posibil să intri mai greu în meci. Niciodată nu poţi să ştii cum va avolua un meci, însă în cele din urmă am reuşit să recuperăm diferenţa, chiar să egalăm, insă nu poţi juca 40 de minute fără două poziţii 5. Ambii pivoţi ai noştri au avut probleme mari cu faulturile. Marojevic a jucat 7 minute şi a făcut 5 faulturi, iar Okosun, fiind venit de două zile, multe lucruri nu le ştie. El nu este încă în ritm şi sigur că nu ne-a putut ajuta aşa cum mi-aş fi dorit. Dincolo de asta, eu cred că diferenţa s-a făcut în dorinţa de a prinde fiecare minge care a căzut pe pământ. Aproape toate mingiile care au ajus pe podea au fost câştigate de echipa piteşteană, iar acest lucru spune mult despre cât de mult îţi doreşti să câştigi. 

Gazdele cum vi s-au părut?

Au un angajament fizic deosebit. Pe toate poziţiile sunt foarte puternici şi au jucători şi cu experienţă. Este o combinaţie frumoasă de jucători tineri cu jucători cu experienţă. Mă bucur să văd jucători români evoluând minute bune.

Este greu şi în Europa şi în campionat?

Este greu, dar ne aşteptam la lucrul acesta. Deja avem o experienţă. Nu este o scuză. În momentul în care îţi asumi acest lucru trebuie să fii pregătit pentru această oboseală. Un meci ţine 40 de minute, nu ţine nicidecum o repriză. Noi doar în sfertul 3 şi atunci jucând într-o formulă extrem de mică am reuşit să ne apropiem sau să fim cât de cât în joc, însă nu se poate juca aşa 40 de minute şi aici a fost problema noastră.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!