Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Ţenter: "Diferenţa s-a făcut la aruncările de la distanţă"

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
10.10.2013

Antrenorul Marcel Ţenter de la Gaz Metan Mediaş a ţinut să felicite echipa gazdă, BC Mureş, după jocul pierdut de echipa sa cu scorul de 80:89:

„A fost un meci deosebit de dificil în care gazdele s-au luptat foarte bine, şi țin să-i felicit pentru acest lucru. Cred că diferenţa dintre cele două echipe s-a făcut la aruncările de la distanţă, BC Mureş având 14 reuşite de 3 puncte, cu un procentaj de 42%, ceea ce este foarte ridicat. Nu au suprins prin jucătorii principali, ei şi-au adus aportul obişnuit, aşa cum ne-am aşteptat de la ei, ci prin Lupusavei, care a marcat câteva coşuri foarte importante, care au schimbat cursul jocului.”

Ţenter s-a referit şi la destulele nereuşite tehnico-tactice de ambele părţi:

„Toate echipele sunt într-o formă de început de sezon, avem încă foarte multe de pus la punct. Foarte importante vor fi câştigarea meciuril'or de acasă, pentru că în acest campionat în afara de două, poate trei, nu vor exista meciuri uşoare.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!