Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: "Apărarea ne-a trădat"

Paul Olar

Paul Olar
10.11.2013

Gaz Metan Mediaș nu se regăsește în actualul debut de campionat, trupa de pe Târnava Mare fiind răpusă sâmbătă seara la Cluj-Napoca. "U"-BT Mobitelco s-a impus cu scorul de 90-81, iar Marcel Țenter s-a declarat nemulțumit de prestația băieților săi.

Al doilea eșec consecutiv în Liga Națională...

Înfrângerea de astăzi se datorează multiplelor greșeli individuale pe care le facem. La acest nivel nu este permis să greșești așa. Orice adversar periculos te penalizează și noi am pățit-o, Clujul înscriind aproape 50 de puncte la pauză. Ne-am făcut viața grea, ratând de multe ori singuri, deci nu este normal.

A existat un moment când ați dat impresia că puteți reveni...

Da, am stat în meci, am încercat să revenim mereu. Eu cred că am fi avut posibilitatea să câștigăm acest meci, însă ne-a trădat apărarea. Adversarii au înscris în acele momente de foc, iar Sparks a avut intervenții foarte bune, plus coșul miraculos al lui Mihai Silvășan, care au dus la înfrângerea de azi.

Cum este să-l întâlnești pe Dorin Pintea ca adversar?

Este ciudat, am lucrat mult timp împreună și suntem prieteni foarte buni. Asta este viața, suntem profesioniști și suntem obligați să ne facem treaba.

S-a simțit și oboseala din EuroChallenge?

Posibil să fie și oboseala din EuroChallenge, dar trebuie să ne obișnuim cu acest ritm. Câteodată se întâmplă  situații asemănătoare, însă în momentul când intri într-o Cupă Europeană trebuie să îți asumi lucrurile acestea.

*Foto: Cristi Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!