Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter:” Dedicăm această victorie lui Andrei Mandache”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
11.01.2014

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Marcel Țenter, a vorbit despre victorie elevilor săi. Acesta consideră că adversarii din această seară au avut un avantaj, jucând cu trei zile în urmă un meci în Cupa Balcanică, lucru care i-a ajutat.

„Meci foarte greu, mă așteptam la acest lucru. Craiova este pe val, au câștigat meciuri foarte importante în finalul de tur și s-a văzut acest lucru. Faptul că au mai avut un meci acum trei zile în Cupa Balcanică i-a ajutat pentru că s-a văzut clar că au fost mai în ritm decât noi. În ceea ce ne priveşte a fost un meci de care aveam mare nevoie și mă bucur foarte mult că l-am câștigat. Deși în primele trei părți ale jocului nu am fost foarte mulțumit în ceea ce privește execuția aspecteor pe care le-am stabilit, în special, în apărare. În ultimele minute ale sfertului patru și în repriza de prelungire au dat dovadă de mare dorință și de caracter. Mă bucur că au reușit să învingă și dedicăm această victorie lui Andrei. Sperăm ca accidentare să nu fie una majoră care să îi întrerupă sezonul în acest moment.”

Acesta a vorbit și despre așteptările sale pentru anul 2014 pe plan baschetbalistic:

„În primul rând în acest sezon îmi doresc foarte mult reabilitarea echipei în campionat. Sunt mulțumit că am reușit să ne calificăm din nou în a doua fază a competiției europene și sigur vom încerca să facem mai mult decât anul trecut, acesta ar fi încă un obiectiv, dar obiectivul meu personal major și gândul și toate puterile se îndreaptă către acest campionat, să ajungem acolo unde ne este locul.”

Gaz Metan Mediaș s-a impus în prelungiri cu scorul de 97-88, obținând cea de a 6-a victorie a acestui sezon.

14 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ravelstein :

    Da,succes!
    De ce oare jocul echipei este atat de fluctuant?Dupa perioade bune,cand ai impresia ca s-a gasit formula potrivita si jocul merge, apar caderi si greseli inexplicabile.Labilitate psihica
    ,lipsa de concentrare,lipsa mainii ferme care sa tina echipa in priza.Antrenorul?

    cu 10 ani în urmă (11.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ravelstein :

    Iertati intrebarea
    Iertati,va rog intrebarea proasta de la finalul postarii anterioare.Pacatele mele,ma tot bate gandul asta aiurea...

    cu 10 ani în urmă (11.01.2014) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    !
    Toti antrenorii mari sunt si buni psihologi. Tenter este un antrenor foarte bun si deasemenea si un psiholog fin. Insa nu poate face minuni.
    Parerea mea e ca tot turul a fost in mod "supravieturie" (din motive financiare si din motive care tin si de Tenter: venirea tarzie de la nationala si incropirea ;otului "pe geninghi" sunt greselile lui). Are nevoie de o perioada scurta de liniste fara influente negative, ca sa poata sa ridice echipa.
    Nu e perfect. E uman, mai sa greseste, insa cred ca poate sa redreseze echipa. Are un nucleu puternic in cei trei fundasi. Si Mandache cand a venit la GMM, avea numai figuri si nu facea mare branza. Uite ce bine l-a "slefuit" Tenter si ce om da baza a scos din el. Singurul care cred ca e foarte bun si lasat pe dinafara e Bogavac.

    cu 10 ani în urmă (12.01.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ravelstein:

      @bbfreak
      Da,am observat ca esti mereu dispus sa crezi in capacitatile
      lui Tenter.Greselile pe care le mentionezi sunt,totusi,destul
      de serioase.Da,fundasii sunt OK acum,iar Bogavac ar merita mai
      multa incredere;mi se pare un jucator complet,poate da mult mai mult.

      cu 10 ani în urmă (12.01.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      titus
      la fel a fost si cu titus... l-a slefuit... de banca l-a pus!

      cu 10 ani în urmă (12.01.2014)
    • CS Municipal Mediaș bbfreak:

      !!!
      Titus a fost, este o pierdere ptr GMM. Faptul ca nu l-a utilizat cum trebuie in joc, ca nu i-a acordat minute (aducandu-l pe Krstanovic, i-a indepartata atat pe Titus cat si pe Ivan). A fost o greseala sa nu ii dea minute si sa nu il faca eforturi sa il tina in lot.

      cu 10 ani în urmă (12.01.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Nu poti sa il joci pe Bogavac cand e Dumitrescu in forma si invers. Azi cred ca Bogavac a avut toata increderea posibila si si-a asumat 2 aruncari importante...cred ca el stie mai bine ce poate si atat isi asuma. L-am vazut jucand atat 4 cat si 3, dar sincer la cum arata echipa Mediasului locul lui e cel de azi si cred ca e pur si simplu genul de jucatopr de sange rece in anumite momente si nu genul de jucator care sa iti asigure 15-20 de pct meci de meci. Peste toate degeaba ai 3 fundasi, baschetul fara pivot e incredibil de greu...si cine nu crede sa il intrebe pe Perisic cum s-a descurcat in 2006-2007(ultimul sezon al lui Tenter) cand a fost foarte increzator la inceput ca va reusi cu 2 jucatori de pozitia 4 permanent in teren si a avut problem serioase. Mediasul joaca in 4 de multe ori...e un chin mare acolo contra oricui.Carlig nu, sut de afara nu, libere nu prea, faulturi scoase nu...da atunci ce fac cei doi pivoti pe faza ofensiva...ca orice aruncare contestata lui Marojevic nu ii intra de cand o inceput sezonul asta

    cu 10 ani în urmă (12.01.2014)
    • CS Municipal Mediaș bbfreak:

      !
      Marojevic are o singura calitate: e inalt.
      In rest...
      Dupa parerea mea Koch era mult mai bun, insa cel mai probabil din cauza problemelor financiare si amodului diferit cum cei doi jucatori au reactionat la acestea, in loc sa-i dea drumul lui Marojevic, l-au lasat pe Koch

      cu 10 ani în urmă (12.01.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    @free62
    Perisic s-a descurcat ca nu avea pe atunci.....cinci straini in lot,ca si la Otopeni:)))).

    cu 10 ani în urmă (12.01.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Avea 5 straini, dar era permis jocul cu 5 straini pe vremea aia daca tin bine minte. Meda, Blackmon, Seals, Jenkins si Belanovic jucau in acelasi timp uneori. Numai ca el la inceputul acelui sezon a fost foarte increzator ca avand 3 jucatori puternici pe pozitia 4(Roschnafskt, Jenkins si Belanovic) era convins ca va reusi, lucru ce nu s-a adeverit la vremea aia

    cu 10 ani în urmă (12.01.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy:

      .
      Era un pivot de 2,13m in lotul lui Mobitelco in acel sezon, pe nume Ramel Allen (daca am scris cumva corect). Tot in acel an a fost si Uche la Cluj printre jucatorii romani. Singura faza frumoasa de baschet cu care au ramas suporterii in acel sezon a fost ultima faza in meciul decisiv contra celor de la Dinamo in finala mica a campionatului finalizata cu un alley up intre trei dintre cei patru jucatori americani.

      cu 10 ani în urmă (13.01.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Ramel Allen a fost adus la jumatatea sezonului cand s-a renuntat la Belanovic si inainte de ultimele meciuri din cupele europene. In tur a jucat Roschnafsky cate 40 de minute cand era nevoie de un 5 clasic.

      Ultima faza de atunci a fost ceva extraordinar, fiind finalizata de Jenkins, un jucatro care si-a aratat valoarea abia in playoff...din ce motive nu se stie, dar tin minte ca in playoff a jucat minunat.

      Nu acela a fost sezonul cu Uche, ci urmatorul pt ca dupa acest sezon 2006-2007 pleca Tudor Dumitrescu, iar urmatorul sezon ii aducea pe Zoran, Uche, Vukas, Cuic si demisia lui Perisic dupa un inceput prost, aducerea lui Baldwin si finala minune cu furaciunile ca-n codru.

      cu 10 ani în urmă (14.01.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    @free62
    Nu cred ca avea voie,pentru ca la Otopeni a pierdut un meci cand a tinut toti strainii in teren.

    cu 10 ani în urmă (13.01.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Vorbim de sezoane diferite. Regulamentul in Romania nu a fost la fel in cele 2 perioade ale lui Misha, iar la Otopeni nu a fost numai vina lui... Nisic, actualul juvete, era pe banca si el

      cu 10 ani în urmă (14.01.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!