Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: "Din păcate, o astfel de greșeală este inadmisibilă și te costă un meci"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
29.03.2014

Marcel Țenter a explicat eșecul suferit de echipa sa în fața lui BCM U Pitești, scor 84-90. Tehnicianul lui Gaz Metan s-a plâns de faptul că elevii săi nu au făcut fault la ultimul atac al oaspeților, deși le-a cerut insistent acest lucru. Cu 16 secunde înainte de expirarea timpului regulamentar, Mediașul conducea cu 3 puncte , însă niciun jucător nu a faultat pentru a trimite Piteștiul la linia de libere și a evita un eventual coș de la distanță. Oaspeții au profitat de acest lucru iar Sinadinovic a înscris o triplă prin care a trimis confruntarea în prelungiri, unde echipa sa s-a impus în cele din urmă.

În condiții normale, nu ai cum să pierzi acest joc. Trebuie să faci fault, în special dacă doi antrenori îți strigă acest lucru. Nu am făcut asta și, ca urmare, în cele din urmă am pierdut acest meci. Este mare păcat. În schimb, am văzut astăzi, datorită revenirilor lui Kyle Shiloh și a juniorilor, am avut o rotație mai lungă și am arătat cu totul altfel, mult mai bine. Sper să ne concentrăm mai bine pentru meciul următor, pentru că este păcat, băieții au muncit foarte mult și foarte bine. Din păcate, o astfel de greșeală este inadmisibilă și te costă un meci, a declarat Țenter.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!