Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Din prea multă dorință nu am reușit să ne exprimăm în mod normal în teren”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.04.2014

SCM U Craiova a pierdut fără drept de apel primul meci al seriei din sferturi cu CSM Oradea, scor 58-96. La finalul meciului, antrenorul celor oltenilor, Marcel Țenter, a explicat cauzele acestui eșec, fiind de asemenea încrezător în meciurile care urmează împotriva bihorenilor.

„A fost un meci jucat într-o singură direcție în această seară. Felicit echipa Oradiei pentru motivația cu care a intrat în teren, dar nu numai motivație pentru că și jucătorii mei au fost motivați, însă, probabil din prea multă dorință nu am reușit să ne exprimăm în mod normal în teren în această seară. Este 1-0 pentru Oradea, un 1-0 care, indiferent că pierzi la un punct, la 20 sau la 30 până la urmă are exact același efect. Suntem conștienți că astăzi nu am jucat nici pe departe baschetul pe care l-am jucat cel puțin în ultima perioadă la antrenamente. Am fost foarte mulțumit de ceea ce s-a întâmplat la antrenamente și de intensitatea cu care am jucat, însă astăzi din păcate a intervenit un blocaj. În prima repriză am avut 0/12 la 3 puncte cu airball-uri, 2 metri pe lângă inel, lucruri pe care nu le pot explica în acest moment.

Trebuie să ne adunăm, noi avem o echipă valoroasă. Desigur, respectăm echipa din Oradea, însă mâine trebuie să arătăm cu totul o altă față și sunt convins că putem câștiga aici. Îmi pare rău pentru suporterii noștri în primul rând, care cred în noi și care își doresc o calificare în semifinale, însă drumul este greu, este abia la început, iar mâine trebuie să câștigăm. La Craiova sunt jucători cu experiență, în mod normal trebuie să ne revenim, totul depinde de o posesie, de un lucru foarte bine făcut ca apoi toată echipa să creadă. Sunt convins că putem să întoarcem rezultatul acestei serii”, a declarat Marcel Țenter. 

Meciul secund dintre Craiova și Oradea se joacă mâine, 26 aprilie, tot în Arena „Antonio Alexe”, începând cu ora 19:00. Partida va fi transmisă de Digi24 Oradea și Digi24 Craiova. 

*Foto: Biro Zoltan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!