Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: "Este foarte greu să jucăm cu șapte oameni"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
22.03.2014

Marcel Țenter a explicat victoria obținută de echipa sa în compania Concordiei Chiajna. Antrenorul lui Gaz Metan a vorbit despre condițiile dificile în care se află echipa.

În momentul în care jucăm cu șapte oameni, este foarte greu, din toate punctele de vedere. Nu caut scuze, pentru că, dacă în sfertul 3 ai 30 de puncte și în sfertul 4 câștigi cu 10 puncte nu te poți bucura de o prestație deosebită. Am jucat aproximativ 30 de minute un baschet bun. Din păcate, oboseala își pune din ce in ce mai mult pe jucătorii mei, care sunt siliți să joace fiecare între 38 și 40 de minute, meci de meci. Este imposibil de cerut asta de la ei.

Tehnicianul a adăugat că speră ca jucătorii indisponibili să revină în curând.

Sper să își revină, în primul rând, tinerii, pentru că nici astăzi, din cauza gripei nu am putut să îi folosim nici pe Solopa, nici pe Cristian, care ne-ar fi ajutat foarte mult în rotație. Sper ca până la meciul următor măcar ei să își revină, și poate va juca și Kyle Shiloh, dar asta depinde de cum evoluează vindecarea meniscului său.

Mediașul a trecut de Concordia Chiajna cu 95-84, într-o partidă din cadrul etapei a 24-a din LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!