Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: “Este foarte probabil ca eu să nu mai rămân la Mediaș”

Marius Petri

Marius Petri
06.04.2014

Gaz Metan Mediaș a fost învinsă în ultima etapă a sezonului regulat de BC Timișoara cu scorul de 79-91. Jocul a fost unul echilibrat, însă ardelenii nu au reușit să țină pasul pe final, când adversarii s-au distanțat grație unor ratări consecutive ale medieșenilor. În cadrul conferinței de presă de la finalul acestei partide, Marcel Țenter a recunoscut superioritatea bănățenilor și i-a felicitat pe aceștia, declarându-se mâhnit de pozițiile în care se află cele două echipe la încheierea acestui sezon:

“Este destul de trist acest moment în care două echipe de tradiție în baschetul românesc se întâlnesc la finalul sezonului regulat într-un meci pentru pozițiile 10-11. Însă trebuie să trăim cu realitatea și să o acceptăm. Trebuie să analizăm toate lucrurile care s-au întâmplat în acest sezon și să fim atenți să nu se mai întâmple acest lucru pentru că este păcat pentru fanii din Timișoara și din Mediaș care au fost obișnuiți an de an ca aceste echipe să se bată pentru titluri și să câștige.

Dacă joci în 5-6 oameni 40 de minute este destul de greu să ai forță și prospețime ca să reziști pe tot parcursul meciului. Noi am încercat să jucăm un baschet bun, astăzi am jucat practic cu 3 străini. În ciuda problemelor financiare sau de efectiv, am ieșit cu capul sus din fiecare meci, câștigat sau pierdut și am făcut tot ce ne-a stat în putință să câștigăm. Astăzi Timișoara a jucat mai bine ca noi pe parcursul celor 40 de minute și îi felicităm.”

Referitor la viitorul echipei alb-negre și la planurile sale pentru sezonul următor, antrenorul medieșenilor a afirmat că sunt șanse mari să părăsească formația ardeleană, însă nu știe ce va urma pentru el sau pentru echipă:

“Este o mare probabilitate ca eu să nu mai rămân la Mediaș și nu vă pot spune ce va aduce viitorul la Gaz Metan. Pentru mine nu știu exact ce se va întampla, deocamdată nu mă gândesc la asta, mă gândesc  doar la lucrurile pe care le-aș fi putut face mai bine în acest sezon. Am să îmi fac o autoanaliză serioasă pentru că în întreaga mea carieră este pentru prima oară când nu particip la o partidă, jucător sau antrenor, deci e destul de trist.”

Gaz Metan Mediaș a încheiat stagiunea 2013/2014 pe locul al XI-lea cu 35 de puncte la activ în urma celor 9 victorii și 17 înfrângeri înregistrate în acest campionat.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe kristiansimona :

    Forza Craiova!
    Probabil va sosi in Maracana din Banie!Te simti si tu antrenor in vulcanul din Craiova!Succes!La anul CRAIOVA va fi CAMPIOANA!

    cu 9 ani în urmă (06.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!