Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: "Noi am pierdut acest meci"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
27.10.2013

Primit cu aplauze la scenă deschisă în Arena Antonio Alexe, Marcel Țenter a vorbit despre eșecul echipei Gaz Metan Mediaș în etapa a 5-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14. Formația de pe Târnava Mare a cedat la Oradea, scor 76-77:

"A fost un meci atractiv, pe care consider că l-am pierdut noi. Am făcut prea multe greșeli copilărești pe finalul jocului care sunt inaceptabile în mod normal. Prestația lui Titus (Nicoară) în faza ofensivă a fost extraordinară. Zece recuperări ofensive înseamnă enorm. Ne-a dezechilibrat jocul, în special în sfertul 4. A ajutat foarte mult echipa din Oradea acest lucru.

Am început cu trei fundași pentru că am vrut să schimb ritmul jocului. Am vrut să forțez Oradea să joace altfel decât își planificase. Lucru pe care cred că l-am reușit. 

Un meci bun per ansamblu pentru noi. Este un meci pe care trebuia să-l câștigăm. L-am avut în mână și pe care trebuia să-l câștigăm. Nu e posibil să dai două pase direct în afara terenului pe final de meci, fără prea multă presiune. Nu e normal.

Am luptat foarte mult și mă bucur că am reușit să oprim o echipă cu multe variante pe faza ofensivă. Este păcat pentru munca noastră, pentru că trebuia să câștigăm azi."

Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!