Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: ”Nu am ieșit cu capul plecat din această întâlnire”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
02.04.2014

Marcel Țenter, antrenorul Gazului Metan a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa în fața celor de la U Mobitelco. Scorul final al întâlnirii a fost 77-83. Pentru medieșeni a fost ultimul meci în fața propriilor suporteri.

Ne-am dorit victoria, am muncit mult pentru ea, dar din păcate în sfertul patru deciziile noastre au fost precare, când a trebuit să aruncăm nu am aruncat, când nu trebuia să aruncăm am aruncat șuturi contestate sau fără logică și în schimb ei au înscris prin Silvășan coșuri foarte importante care le-a permis tot timpul să se distanțeze de noi, în special în ultimele trei minute. Felicit echipa Clujului, a jucat mai clar decât noi astăzi și îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm acest meci, însă în măsura posibilităților noastre am luptat foarte mult și nu am ieșit cu capul plecat din această întâlnire.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!