Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: “Nu am jucat un baschet rău”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.02.2014

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, Marcel Țenter a vorbit pentru site-ul, imediat după partida pierdută de la Ploiești. Tehnicianul este mulțumit de jocul făcut de echipa sa în consideră că absențele joacă un rol important:

„Se vede că ne lipsesc câțiva jucători din angrenajul nostru și e foarte greu să joci în fața unei formații cu o rotație constantă de 9 jucători. Trei dintre jucătorii noștri au jucat aproape 40 de minute și desigur, deciziile în momentele cruciale nu au fost dintre cele mai bune. Nu am jucat un baschet rău dar nu am avut forța necesară să jucăm 40 de minute intesiv.”

Întrebat dacă l-a nemulțumit arbitrajul, Marcel Țenter a replicat:

„Da, m-a nemulțumit dar eu trebuie să văd ce pot să fac cu echipa mea și lucrurile acestea cu arbitrajele trebuie să le vadă cine trebuie să le vadă. Factorii de decizie trebuie să vadă exact ce se întâmplă pentru că nu se întâmplă întotdeauna lucrurile așa cum ar trebui.”

Pentru Mediaș urmează un nou meci n EuroChallenge iar antrenorul formației a vorbit și despre acest aspect și care are trebui să principala peocupare a echipei sale.

„Deocamdată trebuie să ne vedem de sănătate și să ne recuperăm până marți. Eu sper ca până marți să fim suficient de odihniți că să putem aborda meciul normal deși va fi foarte greu pentru că e un meci la 48 de ore și cu 3 oameni care au jucat 40 de minute, ne va fi foarte greu. Vom face tot ce ține de noi încât să câștigăm acest meci, după cum ați văzut, noi nu am cedat nici o secundă nici în acest indiferent de probleme de personal și așa vom face și marți.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!