Stiri Cupa României Masculin

Marcel Țenter: „Regula e cam cine câștigă licitația nu prea câștigă Final Four-ul. Din acest punct de vedere, nu aș vrea ca Final Four-ul să fie la Cluj”

Paul Olar

Paul Olar
11.01.2016

U-Banca Transilvania revine în Final Four-ul Cupei României după o pauză de trei ani. Calificarea îi bucură pe ardeleni, în special pe Marcel Țenter, care a răspuns întrebărilor venite din partea jurnaliștilor la finalul duelului cu BCM U Pitești.

Domnule Țenter, un meci interzis cardiacilor, dar care s-a încheiat cu bine...

Ne-am întrerupt seria de meciuri negative pierdute pe final. Trebuia să spargem gheața și să câștigăm un meci. Era important să câștigăm la trei puncte. Mă bucur pentru calificare, dar nu sunt mulțumit de apărarea din sfertul patru. Am făcut prea multe greșeli, permițându-le adversarilor să înscrie cu lejeritate coșuri de trei puncte. Aș vrea să remarc procentajele jucătorilor români de la Pitești care i-au ținut foarte mult în joc. Suntem fericiți, am jucat un pic mai bine decât la Pitești și sper să ne reintrăm în ritmul normal, cu rotația normală.

Acțiunea din final a fost făcută pentru aruncarea lui Tudor Gheorghe?

Nu, însă l-au lăsat complet liber. Toată apărarea lor s-a axat pe Adamovic. Filip a fost silit să dea mingea. Pe undeva mă bucur că a apucat copilul acesta să joace asemenea finaluri pentru că de aici înveți. Mă bucur că echipa prinde încredere în Tudor Gheorghe, deoarece ne poate ajuta oricând.

Ce șanse sunt ca Final Four-ul să vină la Cluj?

Regula e cam cine câștigă licitația nu prea câștigă Final Four-ul. Din acest punct de vedere, nu aș vrea ca Final Four-ul să fie la Cluj.

V-a surprins eliminarea Stelei din Cupă?

Încă o dată, este o competiție total diferită jucând cu doi români în teren. În Cupă nu prea există favorite, iar regula asta schimbă toate calculele, toate rotațiile. E dificil de jucat. 

*Foto: Manases Sandor/u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești boby77 :

    Meci
    Cea mai mare regula este, ca esti cel mai mare incompetent.

    cu 8 ani în urmă (12.01.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dana.nicolle :

    bcu
    mai bine sa iti vezi de echipa ta care de la anul nu va mai juca in liga nationala. la pitesti cred ca sunt mult mai multi incompetenti pe metru patrat.

    cu 8 ani în urmă (13.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!