Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: “Sper să fie un nou început pentru noi”

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
17.11.2013

Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, Marcel Țenter, a vorbit înainte de confruntarea cu CSU Atlassib Sibiu, din cadrul etapei a 8-a din LNBM.

Tehnicianul sătmărean speră ca meciul acesta să consituie un nou început pentru formația sa, care are un start de campionat foarte inconstant, cu 5 înfrângeri și doar 2 victorii.

Va fi un meci foarte important pentru noi, din toate punctele de vedere, pe care suntem conștienți că trebuie să îl câștigăm. Deși jucăm mult mai constant și echilibrat în cupele europene, în campionatul intern nu avem o evoluție constantă pe întreaga perioadă a jocurilor. Avem de obicei trei reprize în care evoluăm la nivelul normal, dar până acum nu am reușit să avem 40 de minute în care să jucăm la aclași nivel. Sper că acest lucru s-a terminat, pentru că situația nu ne mai permite nici o greșeală. Suntem conștienți că suporterii noștri, deși suferă în acest moment, vor fi alături de noi la acest meci. Tot ce pot spune e că duminică vom da absolut tot ce avem în noi pentru a câștiga. Ne trebuie această victorie, în primul rând pentru moral și pentru situația din clasament. Trebuie să arătăm că suntem competitivi și în campionatul românesc. Nu am arătat acest lucru decât în prima etapă și este mult prea puțin și mult prea departe față de ceea ce ne dorim. Sper ca duminică să fie un nou început pentru noi, a declarat Țenter pentru Nova TV.

Partida este programată pentru duminică (17.11), ora 17:15, urmând să fie televizată de DigiSport 2.

foto TotalBaschet: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    HAI GAZU!!!
    Cu siguranta vom fi acolo si ne vom sustine echipa. Speram sa fie momentul in care vor iesi din aceasta pasa proasta.Avem toata increderea ca va fi un meci frumos.
    Hai Gazu!

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!