Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter:”Totul s-a redus la aruncarea lui Ivanovic”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.01.2014

După înfrângerea cu BC Mureș Târgu Mureș, tehnicianul Gazului Metan a vorbit deschis despre partidă. Marcel Țenter a reușit să dea mari bătăi de cap mureșenilor deși a avut la dispoziție doar 6 jucători cu expriență. Iată ce a declarat:

„Meci foarte greu, știam că va fi foarte greu, cu șase oameni, cu experiență, în rotație s-a dovedit a fi prea puțin până la urmă. În orice caz efortul jucătorilor mei este considerabil și îl apreciez foarte mult, cu tot cu jocul pierdut. Până la urmă totul s-a redus la aruncarea lui Ivanovic, care a înscris-o și acolo s-a decis până la urmă meciul. Este punctul în care am vrut să aducem acest meci, știind că nu vom avea posibilitatea să avem un avantaj foarte mare în sfertul patru, știam că vor fi momente grele în joc, însă din păcate noi am ratat în momentele cruciale, aruncări deschise, iar ei au marcat și acolo s-a făcut până la urmă diferența.”

Întrebat de prestația arbitriilor, Marcel Țenter nu a trecut vedere acest subiect și i-a taxat pe cavalerii fuierului:

„S-a văzut o inconstanță în decizii, adică au fost momente în care am înțeles exact modalitatea de interpretare a faulturilor, iar în alte momente exact pe dos, deci n-am înțeles foarte mult în anumite momente cheie ale jocului ce s-a fluierat și de ce s-a fluierat.”

În final antrenorul Gazului a vorbit și despre situația din lot și despre posibilitatea apariției unui nou jucător:

„Sigur trebuie să apară, trebuie să înregimentăm cel puțin un jucător săptămâna viitoare și sper ca și Liviu Dumitru la mijlocul săptămânii viitoare să revină la antrenamente.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!