Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: "Trebuie să jucăm la potențial maxim ca să obținem victoria"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
25.10.2013

Marcel Țenter a vorbit despre confruntarea pe care echipa sa o va disputa la Oradea, în compania CSM-ului. Antrenorul lui Gaz Metan este de părere că nu contează valoarea pe hârtie a adversarului, ci dorința de a câștiga.

Cred că va fi o partidă dificilă. Însă, suntem determinați să obținem această victorie de care avem nevoie și trebuie să jucăm la potențial maxim ca să o obținem. Ei au făcut o campanie de transferuri și au investit foarte mult în acest sezon. Eu cred că așteptările lor sunt mari însă, nu numele de pe hârtie va conta mâine ci echipa care va juca mai precis, care își va dori mai mult victoria și va reuși să fructifice mai rece toate ocazile pe care le va avea, a declarat Țenter pentru Nova TV.

Confruntarea dintre CSM Oradea și Gaz Metan Mediaș va avea loc sâmbătă, începând cu ora 16:15, la Arena "Antonio Alexe" și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!