Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter:” Un meci pe viață și pe moarte”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
21.02.2014

Marcel Țenter, tehnicianul Gazului Metan a vorbit despre partida de sâmbătă pe care elevii săi o vor disputa în deplasare, pe terenul Energiei Rovinari.

Un meci pe viață și pe moarte pentru noi, un meci dificil, un meci în care vrem să câștigăm, însă știm că nu va fi ușor pentru că Rovinari este o echipă greu de învins, în special pe teren propriu. În orice caz, principalul scop al nostru va fi să-i ținem sub 70 de puncte. Dacă vom reuși să facem acest lucru, atunci victoria ne va fi la îndemână, dacă nu, ne va fi foarte greu.

Nici o situație nu seamănă cu alta. În acest moment avem doi jucători care revin din accidentări, vom vedea care este nivelul lor de adaptare la joc în acest moment și eu cred că acest lucru va aduce un plus echipei noastre, echipă care a luptat și a muncit foarte greu în ultimele meciuri. Este drept că nu am reușit să învingem, însă ne lipseau încă unul sau doi jucători în rotație ca să facem acest lucru. Eu sper ca acest deficit pe care l-am avut până acum să fie acoperit în meciul de mâine și să învingem.

Energia Rovinari primește vizita celor de la Gaz Metan într-un meci din cadrul etapei a 19-a a LNBM. Partida este programată sâmbătă cu începere de la ora 19.

Foto: Andor Marton

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sibiutz023 :

    intrebare
    cine revine la medias?

    cu 10 ani în urmă (22.02.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aliasi:

      sibiutz023
      Revin Mandache și Tsiaras!

      cu 10 ani în urmă (22.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!