Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Ar fi o greșeală imensă să ne considerăm câștigătoare dinainte la Cluj”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.01.2019

FCC ICIM Arad întâlnește astăzi, de la ora 15:00, ultima clasată din Grupa Roșie a LNBF, Universitatea Cluj. Formația arădeană s-a despărțit la începutul anului de cea mai bună recuperatoare, Leeza Burdgess, și nu a adus încă un pivot în loc. Președintele galben-albastrelor, Marcel Urban, a prefațat acest meci.

„Ar fi o greșeală imensă să ne considerăm câștigătoare dinainte, la Cluj. Chiar dacă nu a avut rezultate prea bune, Universitatea a cam fost mereu în joc, e o echipă agresivă, luptătoare, incomodă. Cu atât mai mult cu cât ne prinde puțin descoperiți la nivel de lot. Am renunțat la cele două americance, două jucătoare cu talie și a venit doar Deura, o baschetbalistă de pozițiile 2-3. Până pe 28 ianuarie, atât cât ține perioada de transferuri, vom încerca să mai transferăm un pivot pe care să-l integrăm rapid pentru meciurile din play-off. Deocamdată, tinerele jucătoare din lot au șansa să-și demonstreze valoarea și să dea o mână de ajutor pentru un succes la Cluj”, a declarat președintele FCC ICIM Arad, conform sportarad.ro. Perioada de transfer din LNBF se încheie în 28 februarie, iar formația de pe Mureș a efectuat până acum unul din cele 6 transferuri pe care le poate face un club după începerea sezonului.

Arădencele au stat în prima etapă din acest an, astfel că au avut o pauză de două săptămâni de la precedenta partidă oficială. Galben-albastrele au obținut la Cluj-Napoca singurul succes în deplasare în această ediție de campionat, în returul primei faze, cu 78-56, în 19 decembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!