Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Avem două-trei jucătoare care sunt bombardate de celelalte echipe”

Valentin Todea

Valentin Todea
08.03.2017

Trupa arădeană trece printr-o perioadă bună în campionat, fiind favorită să termine pe locul șapte faza secundă a sezonului regulat, făcând parte din a doua grupă valorică (7-10). Schimbarea antrenorului a avut un efect benefic la formația din vestul țării, însă președintele Marcel Urban a vorbit și despre importanța anumitor jucătoare în mecanismul de joc al echipei sale. În cadrul emisiunii „Glasul Tribunei” de la TV Arad, acesta a făcut referire la faptul că sportivele importante ale clubului arădean sunt asaltate de oferte din partea rivalelor din întrecerea internă:

„Avem două-trei jucătoare care sunt bombardate de celelalte echipe și chiar cu părere de rău pot să spun că sunt sunate înaintea meciurilor directe în care li se propun niște sume de trei-patru ori mai mari decât ceea ce primesc la Arad. Acest lucru nu face altceva decât să afecteze psihic jucătoarele și să pună presiune, dar am trecut peste aceste aspecte și chiar împotriva acelor echipe am și câștigat.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!