Stiri Cupa României Feminin

Marcel Urban: „Cred că avem o echipă care ne dă speranțe și încredere că vom crește de la joc la joc”

Valentin Todea

Valentin Todea
27.09.2018

După succesul formației arădene de pe teren propriu în fața grupării de sub Tâmpa, scor 70-61, președintele clubului de pe malul Mureșului s-a arătat foarte mulțumit de prestația echipei pe care o conduce:

„A fost un meci spectaculos, echipa noastră a jucat excepțional, venim după trei meciuri de pregătire în care jocul nostru a scârțâit. Am prins un meci foarte bun, mă bucur că au jucat toate fetele, dar asta și pe fondul unui joc surprinzător de slab al echipei adverse, chiar surprinzător. Țin să felicit fetele și antrenorul nostru, care este la prima partidă oficială ca antrenor principal. Au debutat și trei junioare, Rotariu, Glisici și Peter, sunt cele trei speranțe arădene, am ținut să râmână în echipa noastră și văd că antrenorul nostru chiar dă credit tinerelor jucătoare. Ciotir și Bartok au prins multe minute în teren, iar dacă Teodora Neagu nu era accidentată, cu siguranță și ea era pe parchet astăzi.”

Referitor la partida retur din competiția eliminatorie, oficialul arădean a declarat:

„Returul va fi viu disputat, ca de fiecare dată noi trebuie să ne respectăm blazonul, suntem totuși ICIM Arad, o echipă cu foarte multe campionate și performanțe în spate. Cred că avem o echipă care ne dă speranțe și încredere că vom crește de la joc la joc.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!