Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Individual echipa din Timișoara stă mai bine, dar noi ne-am dezvoltat jocul”

Valentin Todea

Valentin Todea
05.01.2018

Baschetul revine în polivalentă arădeană cu duelul dintre FCC ICIM și CS SCM Timișoara, acesta luând startul sâmbătă, 6 ianuarie, începând cu ora 18:30. Marcel Urban, președintele clubului arădean, se arată încrezător în jocul echipei sale înaintea confruntării importante cu gruparea timișoreană. Vorbind pentru Radio Timișoara, acesta a declarat că se așteaptă ca diferența să fie făcută prin anumite detalii:

Este un duel al orașelor la fotbal, pentru că noi nu am avut niciodată un derby cu Timișoara, dar acum sunt două echipe echilibrate. Formația din Timișoara a câștigat împotriva noastră în turul campionatului, a venit rândul să vină ele la noi. Din punctul meu de vedere, individual echipa din Timișoara stă mai bine, dar noi ne-am dezvoltat jocul și cred că jucăm destul de bine în momentul de față ca și echipă.

Sper să evoluăm la fel de bine și sâmbătă și să ne luăm revanșa. Cred că e un factor important faptul că e cel de-al patrulea meci direct din acest sezon și că se cunosc, pentru că sunt jucătoare care au activat la ambele echipe și cred că se cunosc între ele. Antrenorii de asemenea se cunosc din sezonul trecut, cred că va fi un meci care se va diferenția prin detalii. Vom vedea la ora meciului ce va fi, sper să nu avem indisponibilități, pentru că am avut ceva probleme de sănătate în această săptămână. Dacă nu, vom juca cu ce avem, pentru că suntem obișnuiți și cu această conjuctură nefavorabilă pe care am întâmpinat-o și la începutul acestui sezon, când ne-a afectat destul de mult faptul că am avut jucătoare accidentate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!