Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Ne aşteaptă un meci greu, cu o formaţie care a fost întotdeauna capabilă să facă surprize”

Valentin Todea

Valentin Todea
14.01.2017

Trupa arădeană dispută astăzi partida din deplasare cu CSBT Alexandria, formație în fața căreia a obținut prima victorie a sezonului. Înaintea acestei confruntări, președintele clubului de pe malul Mureșului, Marcel Urban, a declarat următoarele pentru arq.ro:

„Am ajuns într-un moment în care avem nevoie de fiecare victorie, şi nu mai contează că eşti acasă sau în deplasare. Sper să ne resetăm din nou, şi se nimereşte să fie din nou un meci cu Alexandria, cum a fost în tur. Ne aşteaptă un meci greu, cu o formaţie care a fost întotdeauna capabilă să facă surprize, indiferent de adversar. Cu atât mai mult cu cât loturile celor 2 echipe sunt echilibrate. Plus că evoluează într-o sală atipică performanţei. Nu căutăm scuze însă, mergem să câştigăm, să fie un nou început în ceea ce a mai rămas din acest sezon."

Întâlnirea va lua startul la ora 18:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Hahalera caută scuze. Și ei au jucat într-o sala mai nasoală decât a Alexandriei atunci când sala mare era în reabilitare. Sper să fie primit ca atare în această sală, oricum e un scandalagiu.

    cu 7 ani în urmă (14.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!