Stiri Cupa României Feminin

Marcel Urban: „Nu ar fi un lucru rău dacă ne-am califica ambele formații în Final 8”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.09.2017

Marcel Urban

Formația arădeană găzduiește sâmbătă de la ora 18 returul duelului cu CS SCM Timișoara. În prima manșă timișorencele s-au impus cu 69-64.

Președintele grupării arădene, Marcel Urban, a vorbit despre dubla cu timișorencele pentru sportarad.ro. Alături de câștigătoarele dublelor se califică la turneul final și cele mai bune două învinse.

„Nu pornim cu această idee, deși nu ar fi un lucru rău dacă ne-am califica ambele formații în Final 8. Pentru asta, însă, trebuie neapărat să învingem mâine seară și, zic eu, avem șanse mari de reușită. Timișoara m-a impresionat în mod plăcut la jocul de miercuri, a jucat cu multă ambiție, dar ca și individualități mi s-a părut puțin peste noi. În schimb, ICIM-ul mi se pare mai echipă, cu toate că nu are în această formulă decât două amicale și disputa din manșa întâi a Cupei.

La meciul tur nu a evoluat pentru galben-albastre Hadzovic. Pentru retur s-a adăugat și Nagy pe lista posibilelor absențe.   

„Principala noastră îngrijorare le privește pe Nagy și Hadzovic, care și la această oră sunt incerte pentru partida de mâine. Sperăm să fie ambele pe parchet, dacă nu, măcar una dintre ele”, a mai spus Urban pentru sursa amintită. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!