Stiri

Marcus Ginyard, prestație de excepție în Cupa Poloniei

Eduard Popa

Eduard Popa
16.02.2019

marcus ginyard cupa poloniei

Marcus Ginyard a avut o prestație excelentă în sferturile de finală ale Cupei Poloniei. Americanul care a început acest sezon alături de CSM CSU Oradea și-a ajutat echipa, Arka Gdynia, să elimine campioana en-titre a Poloniei, Anwil Wlocklawek, încă din faza sferturilor de finală ale competiției.

Gdynia a dominat partida, a avut un avantaj de 13 puncte în prima repriză și chiar și de 22 de puncte în repriza secundă. Anwil a revenit pe final, dar victoria era deja adjudecată de formația lui Marcus Ginyard. Scorul final al meciului a fost 84-80 pentru Arka.

Marcus Ginyard a jucat 31 de minute în această partidă, timp în care a strâns 26 de puncte, cu 9 recuperări și 3 pase decisive. El a adunat 6/9 la două puncte, 1/1 de la 3 puncte și 11/12 la libere, pentru +13 la +/- și +35 la indicele de eficiență.

În semifinalele Cupei Poloniei, programate sâmbătă, 16 februarie, cei de la Gdynia vor juca împotriva celor de la Dabrowa Gornicza. În cealaltă semifinală, Polpharma Starograd va întâlni pe Stal Ostrow.

*foto: plk.pl / instagram Marcus Ginyard

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 6X :

    ????
    Dacă juca cu acest randament și la noi ce era și unde eram?

    cu 5 ani în urmă (16.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Mda
      Nu avea cum să joace așa la voi. Acum se știe, nu a simțit nimic pentru culorile clubului și frumosul oraș Oradea...

      cu 5 ani în urmă (16.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      exact
      se confirma ca a fost caracter 0, in ciuda declaratiilor mieroase de dupa plecare. Achim a avut dreptate.

      cu 5 ani în urmă (16.02.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Oradea
    La Oradea omul a fost folosit putin și de multe ori nu pe poziția lui naturala. Asta e sigur, restul e can can, declarații caraghioase și contradictorii. Cert este ca Oradea avea un jucător mai mult decât ok.

    cu 5 ani în urmă (16.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!