Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcus Hatten: "Am venit în România pentru a câştiga campionatul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.08.2014

Marcus Hatten, Gary McGhee şi Ante Krapic au fost prezentaţi oficial luni dupămasă în cadrul unei conferinţe de presă organizate la primăria municipiului Oradea. Noile achiziţii ale bihorenilor au oferit primele declaraţii, aceştia motivând alegerea de a semna cu gruparea de pe malul Crişului Repede respectiv obiectivul propus pentru stagiunea 2014-2015.

Mă bucur să fac parte din această echipă. CSU Asesoft Ploiești a construit o echipă mai scumpă și nu am mai făcut parte din planuile lor pentru noul sezon. Agentul meu m-a sunat la zece zile după terminarea sezonului trecut și m-a întrebat ce părere am despre CSM Oradea, pentru că am o ofertă de la această echipă. Nu am avut nevoie de prea mult timp de gândire pentru a da curs acestei oferte. Am luat decizia de a venit la Oradea pe loc. 

Consider că CSM Oradea are o echipă foarte bună. De asemenea, știu că se dorește obținerea unor rezultate precum cele din sezonul precedent și de ce nu chiar mai bune. Acesta e motivul pentru care mă aflu aici. Un alt aspect extrem de important în decizia mea se datorează atmosferei pe care am întâlnit-o la Oradea. Am jucat de două ori la Arena Antonio Alexe, ambele în finala Ligii Naționale, iar publicul prezent la acele meciuri m-a convins de faptul că e foarte frumos să joci la Oradea.” - Ante Krapic

 

Baschetul din România este în creștere, nivelul de joc este bun și sunt multe echipe echilibrate valoric. Consider că este o bună oportunitate pentru mine să joc într-un astfel de campionat și de asemenea voi avea posibilitatea de a activa în cupele europene. 

Despre CSM știam că este un club cu prestigiu și ambițios. Faptul că Oradea a jucat finala atât în cupă, cât și în campionat, reprezintă argumente suplimentare să vin la această echipă. De asemenea, am văzut imagini video cu meciurile echipei și am fost impresionat de atmosfera de la meciuri.  - Gary McGhee

 

Nu știam prea multe despre România înainte de a semna. După ce am fost contactat de agentul meu am făcut o mică cercetare pe marginea unor detalii legate de oraș, de ambițiile echipei și structura ei. A contat foarte mult istoria recentă a echipei și faptul că obiectivele echipei sunt în concordanță cu istoria recentă.

Baschet se joacă peste tot pe această planetă. Știu că liga din România este echilibrată și de certă valoare. Eu am venit cu un scop foarte bine conturat aici: să câștig campionatul. Știu că nu va fi ușor, dar asta îmi propun.” - Marcus Hatten

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!