Stiri

Marcus Smith și Andrew Wiggins - debutanții lunii februarie în NBA

Eduard Popa

Eduard Popa
06.03.2015

marcus smart andrew wigginsAndrew Wiggins de la Minnesota Timberwolves și Marcus Smart de la Boston Celtics au primit distincția de Debutantul Lunii pentru luna februarie fiecare în conferința în care evoluează. 

Wiggins a fost premiat pentru a patra oară consecutiv cu această distincție și i-a ajutat pe cei de la Timberwolves să câștige cinci meciuri în luna februarie, cea mai bună performanță a echipei în acest sezon. Extrema Minnesotei a fost primul la puncte marcate (16,8) și minute jucate (38,7) dintre debutanți, a avut un procentaj din acțiune de 45,7 % și o medie de 4,8 recuperări pe întâlnire. Cea mai bună performanță a lui Wiggins a venit pe 23 februarie, când în înfrângerea echipei sale cu Houston Rockets (113-102) acesta a reușit să își treacă cont cel de-al treilea meci al său din acest sezon în care a înscris cel puțin 30 de puncte. Viitorul sună bine pentru Timberwolves iar acum au reușit să aducă și un mentor pentru tinerii jucători în persoana uneia dintre emblemele francizei, Kevin Garnett. 

Marcus Smart a fost al treilea în rândul debutanților în ceea ce privește punctele marcate pe meci (9,8), pasele decisive (4,3) și intercepțiile (1,6) în luna februarie. De asemenea, a înregistrat și 4,5 recuperări pe meci și a jucat 32,6 minute în medie în cele 11 partide pe care Boston le-a jucat în această lună, câștigând șapte dintre ele. În această lună Smart a reușit performanțe ale carierei la capitolul recuperări (10), pase decisive (9) și intercepții (5). Conducătorul de joc al celor de la Celtics a trecut de granița celor 10 puncte în șase din ultimele șapte partide în care a jucat, arătând că încrederea pe care conducerea lui Celtics a avut-o în el după ce au renunțat la Rajon Rondo în decembrie a fost justificată. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!