Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mariah King s-a transferat la Universitatea Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
28.12.2015

Deși se află în mijlocul campionatului, Universitatea Cluj-Napoca continuă să lovească pe piața transferurilor. Gruparea pregătită de către Dragan Petricevic a bătut palma cu jucătoarea Mariah King, informează ziardecluj.ro.

Sportiva născută la Chicago sosește de la CSU Alba Iulia. În maieul trupei din Orașul Unirii, extrema a contabilizat 14 prezențe, cu medii de 13.6 puncte, 5.0 recuperări și 0.6 pase decisive, respectiv 11.9 la eficiență.

“Mă bucur foarte mult că domnișoara King va juca pentru U, am semnat un contract pentru capătul acestui sezon, dar și pentru următorul. Mariah este o sportivă puternică de 188 cm, un rebounder puternic și, mai ales, un shooter de trei puncte eficient. A marcat mereu foarte mult în campionatul românesc, dar și alte campionate. O vom primi cu brațele deschise la Cluj-Napoca, o să facă parte dintr-un lot ce s-a închegat foarte mult în ultimele luni, cu niște jucătoare care au depășit ideea de colegialitate și au transformat relația lor profesională într-o prietenie. La această atmosferă extraordinară a contribuit 110 la sută Dragan Petricevic, și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că am avut șansa să îl aducem la U”, a declarat Liviu Alexa, conform ziardecluj.ro.

Totodată, sursa amintită anterior anunță faptul că Liviu Alexa a preluat funcția de președinte al Asociației U Baschet Feminin, deținută anterior de către Florin Covaciu.

Universitatea Cluj-Napoca dă piept astăzi cu CST BC Alexandria.

*Foto: Sorin Stanciu/CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!