Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marian Minea, cel mai bun baschetbalist al Farului la Piteşti

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.10.2013

Minea

Marian Minea a fost cel mai bun jucător al echipei Farul Constanţa în partida de la Piteşti. Constănţenii au fost învinşi cu scorul de 80-27.

Minea a petrecut 40 de minute pe parchetul de joc, perioadă în care a avut 4/9 la aruncările de două puncte, 2/7 la cele de la distanţă şi 1/2 la linia de pedeapsă, pentru un total de 15 puncte. El a recuperat 5 mingi, a pasat o singură dată decisiv, a avut 2 intercepţii şi a pierdut de 3 ori posesia mingii, pentru un indice de 9 în dreptul eficienţei.

Baschetbalistul român a fost cel mai bun marcator, cel mai eficient şi cel mai bun recuperator al Farului.

foto: Laura Haraba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!