Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marian Minea la cel mai bun joc în acest sezon

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.11.2013

Marian Minea a reușit cea mai solidă prestație personală stagională în meciul pierdut de Farul Constanța, la București, în fața lui BC Timișoara. Partida contează pentru etapa a 6-a în sezonul regulat al LNBM și s-a încheiat cu scorul de 60-102.

În 40 minute de joc, Minea a avut 4/7 la două puncte, 3/6 la trei puncte și 2/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte. A adăugat 4 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și trei posesii pierdute pentru un coeficient de 14 la eficiență. 

Minea izbutește recorduri personale stagionale la puncte, eficiență, coșuri de trei puncte și din acțiune. El are șapte meciuri jucate (una în devans) în acest sezon cu medii de 8.0 puncte, 3/6 recuperări, 1.3 pase decisive și 1.0 intercepții cu 3.4 posesii pierdute pentru 2.9 la eficiență.

În vârstă de 28 ani, Marian nu are nicio recuperare ofensivă în actuala ediție de campionat în pofida celor 225 minute petrecute pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!