Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marija Radovic: “Meciul cu Nova Vita va avea o influență majoră în lupta pentru play-off”

Marius Petri

Marius Petri
21.11.2014

CSM Satu Mare și Nova Vita Târgu Mureș se întâlnesc mâine, 22 noiembrie, într-una dintre cele mai echilibrate dueluri ale etapei cu numărul 13 al Ligii Naționale de Baschet Feminin. Înaintea acestei partide, Marija Radovic, una dintre baschetbalistele importante ale sătmărencelor, a oferit un scurt interviu cititorilor TotalBaschet:

Cum vezi duelul cu Nova Vita?

Cred că este un meci foarte important pentru noi. Trebuie să intrăm pe teren concentrate pentru că această partidă va afea o influență majoră în ceea ce privește șansele noastre de a ajunge în play-off.

Sunteți mai încrezătoare în calitățile voastre după victoria cu Rapid?

Aveam nevoie de un impuls de încredere după înfrângerea suferită contra celor de la Sepsi. Cred că victoria cu Rapid a fost imboldul de care noi, ca echipă, aveam nevoie la capitolul încredere.

Crezi că aveți puterea necesară pentru a vă califica în play-off?

Avem o echipă foarte talentată. Dacă vom reuși să formăm un grup unit, o echipă, să jucăm intelligent și să rămânem concentrate, cred că putem accede în play-off.

Ce părere ai despre bătălia pentru titlu în campionatul românesc?

Liga Națională este o competiție foarte puternică, în care niciodată nu știi ce așteptări să ai de la celelalte echipe. Orice formație poate pierde oricând și oricine poate câștiga în orice etapă. De exemplu, echipele din top au avut dificultăți în unele meciuri cu formații din subsolul clasamentului și nicio grupare nu este neînvinsă.

*foto: satumareonline.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!