Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marija Radovic , al doilea double-double pentru SCM CSS Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
18.01.2015

SCM CSS Craiova a pierdut jocul disputat la Galați, 83-81, în fața formației gazdă Phoenix în etapa cu numărul 18 din Liga Națională feminină.

În ciuda înfrângerii, oltencele au avut o evoluție remarcabilă și au fost la pas să producă o surpriză.

Jucătoarea sârbă Marija Radovic a realizat după doar 3 jocuri în maieul alb-albastru al doilea double-double, după cel contra celor de la Nova Vita Târgu Mureș. În cele 37 de minute și 18 secunde petrecute pe parchet, Radovic a totalizat 16 pucte și 12 recuperări, pentru un indice de eficiență de 18 unități. A terminat jocul cu 47% la aruncările de 2 puncte (8/17).

Totodată, Irina Moțățeanu cu 22 de puncte și 8 pase decisive, 22 la eficiență, respectiv Janina Ninu cu 19 puncte au mai fost printre remarcatele oltecelor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!