Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mario Lazăr: „Cu toții am dobândit o experiență mai mare”

Paul Olar

Paul Olar
20.12.2014

Universitatea Cluj-Napoca nu a emis pretenții nici în etapa a-XII-a. Gruparea pregătită de Carmin Popa s-a văzut depășită de U Banca Transilvania, scor 108-70. Chiar dacă problema câștigătoarei s-a pus doar pentru câteva secunde, spectatorii au avut șansa să urmărească la lucru câteva dintre tinerele talente ale sportului clujean.

Printre baschetbaliștii ce au impresionat vineri seara se numără și Mario Lazăr, autor a 19 puncte. Pivotul a acordat un scurt interviu site-ului Total Baschet, catalogând duelul drept “cel mai greu de până acum”.

Cum ți s-a părut disputa cu U Banca Transilvania?

A fost un meci interesant din toate punctele de vedere. Partida mi-a oferit o experiență unică, din prisma faptului că mi-am întâlnit foștii colegi, eu fiind împrumutat de la U BT. A fost foarte dificil, ei au jucat bine și au practicat o apărare extraordinară. Pot să spun că meciul cu U Banca Transilvania a fost cel mai greu de până acum.

Te-ai remarcat cu un joc bun pe teren. Ești mulțumit de felul cum te-ai descurcat?

Da, sunt mulțumit. Am izbutit o prestație bună și m-am bucurat să văd în sală atât de mulți oameni.

Ai abordat confruntarea în forță, marcând primele cinci puncte ale echipei tale. Cât de mult te-a ajutat felul cum ai debutat pe parchet?

Foarte mult. Felul cum am început partida a avut un rol important, deoarece mi-am câștigat încrederea din primul minut.

Vă așteaptă încleștarea cu CSU Ploiești...

Va fi un meci dificil din toate punctele de vedere. Cu toții știm cine sunt ploieștenii și de ce sunt în stare. Noi încercăm să încheiem turul cu capul sus și cu o prestație bună.

Ce a învățat Universitatea din turul de campionat?

Jucăm mai colectiv decât la începutul sezonului. Cu toții am dobândit o experiență mai mare și în retur vom lupta cu încredere. Bineînțeles, urmează meciul cu CSU Ploiești, pe care îl vom trata ca atare. 

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!