Stiri Juniori U17 Masculin

Marius Ciotlăuș: „Apreciez șansa pe care mi-a oferit-o echipa de la Focșani. A fost o experiență plăcută”

Paul Olar

Paul Olar
16.04.2016

Turneul Final U20, desfășurat la Focșani, a oferit un deznodământ spectaculos. Nu mai puțin de trei formații au încheiat competiția cu același bilanț de puncte, diferența pe podium fiind făcută de coșaveraj. Colegiul Național Aurel Vlaicu a pus mâna pe medaliile de aur, în timp ce LPS Focșani s-a clasat pe poziția secundă.

Din garnitura vicecampioanei se regăsește însă MVP-ul Marius Ciotlăuș. Sportivul originar din Cluj-Napoca a dominat competiția, fiind cel mai bun marcator, precum și cel mai bun recuperator. Ex-craioveanul, legitimat acum la CSM Ploiești, a izbutit 97 de puncte și a cules 40 de mingi de sub panou. Titlul adjudecat îl bucură pe baschetbalist, care a acceptat să stea de vorbă cu site-ul Total Baschet.

Marius, cum te simți după ce ai fost numit MVP la categoria U20?

Este o onoare să fiu desemnat MVP-ul turneului, având în vedere că am concurat cu vârfurile generației mele. Îmi pare bine că munca mea este răsplătită și mă simt bucuros să termin junioratul cu această distincție.

Te satisface rezultatul obținut de echipa ta?

Niciodată nu voi fi mulțumit cu locul doi. Mereu vreau să obțin un rezultat cât mai bun, dar cu puțin noroc puteam face mai mult.

Ți-a prins bine turneul de U20 înaintea confruntărilor de Ligă I?

Mi-a părut bine să joc împotriva coechipierilor de la lotul național și apreciez șansa pe care mi-a oferit-o echipa de la Focșani. A fost o experiență plăcută!

Faci parte și din lotul lui CSM Ploiești, ajungând acolo de la SCM U Craiova. Cum te-ai acomodat?

Da, într-adevăr joc la CSM Ploiești. Cu ajutorul staff-ului și al echipei am reușit să mă adaptez foarte bine. Simt că fac parte din echipă și că luptăm împreună.

Cum vezi șansele voastre la promovare?

Sunt foarte încrezător în mine și în echipa mea că putem face o figură frumoasă la turneul de promovare. Presimt un  viitor plăcut alături de ploieștenii care m-au primit cu brațele deschise. Știu că mă pot baza pe coechipierii mei, în special pe fundașul meu Sebastian Ionescu.

*Foto: Arhiva personală Marius Ciotlăuș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!