Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Ciulin și Alin Faur, reținuți de la delegări

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.03.2017

Foto: Manases Sandor

Doi dintre cei trei arbitri ai finalei Cupei României, desfășurată între U BT Cluj-Napoca și BC Mureș Târgu Mureș, au fost reținuți de la delegări de către Colegiul Central al Arbitrilor. Este vorba de Marius Ciulin și Alin Faur, arbitri FIBA ce nu au oficiat confruntări în ultima etapă a sezonului regulat din cadrul Ligii Naționale de Baschet masculin. 

Vă reamintim că BC Mureș Târgu Mureș a remis un comunicat de presă prin care a afirmat că rezultatul final al Cupei României a fost decis de o greșeală flagrantă de arbitraj. Federația Română de Baschet, prin vocea președintelui CCAB, a recunoscut că au fost „pași” la acțiunea lui Rasic precizând că „va lua măsurile ce se impun”. 

Conform bazei de date a site-ului nostru, începând din 2005 și până în prezent, Alin Faur a oficiat 497 de meciuri interne în timp ce Marius Ciulin are la activ 596 de confruntări arbitrate.

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Ciulin
    Ciulin este Dumnezeul arogantei pe parchet.

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    metoda romaneasca
    Da i in cap daca a gresit, alta data sa nu mai faca. Mi e sila...
    O analiza a situatiei ca sa se evite repetarea ei, un training ceva?

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș thematriksz :

    :)
    Frectie la picior de lemn

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Ciulin
    Ciulin a fost retinut cand nu mai conta. Va reveni in top 6 si playoff cu siguranta si sa vedeti atunci aere de persecutat.

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Ciulin....
    ...si restul lumii...oriunde va arbitra el... Din pacate el este printre cei mai valorosi fluierasi de la noi din tara. Trist...dar adevarat.

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!