Stiri

Marius Ciulin a fluierat la semifinala Basketball Champions League dintre AEK Atena și UCAM Murcia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.05.2018

Marius Ciulin a fost prezent la Final Four-ul Basketball Champions League, așa cum vă anunțam o săptămână în urmă. Arbitrul originar din Constanța a oficiat la cea de-a două semifinală în care s-au duelat gazdele de la AEK Atena și UCAM Murcia.

Marius Ciulin a făcut parte dintr-o brigadă de arbitrii formată din Srdan Dozai din Croația și Tolga Sahin din Turcia.

A doua semifinală de la Atena a fost una echilibrată și diferența la pauză era de doar două posesii în favoarea lui AEK, 40-34. UCAM Murcia a minimalizat diferența în a treia perioada de joc. AEK a început perfect actul decisiv și s-a instalat la conducere după un run de 8-0. Grecii au părut să fie în control până spre finalul jocului când spaniolii au venit la un singur puncte, cu 7 secunde rămase de joc. AEK a irosit o liberă, dar spaniolii nu au reușit să mai arunce la coș și partida s-a încheiat cu scorul de 77-75 pentru AEK Atena.

Manny Harris a fost cel mai bun jucător al partidei cu 20 de puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. Kevin Punter a contribuit cu 16 puncte și 3 recuperări, iar Dusan Sakota a terminat cu 15 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

Clevin Hannah, fost jucător la BC Miercurea Ciuc, a făcut un joc foarte bun cu 17 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări. Vitor Benite a venit de pe bancă cu 19 puncte. Ovie Soko a contribuit cu 12 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive.

În finală, AEK Atena o va întâlni pe AS Monaco, echipă ce a trecut de Ludwinsburg în prima semifinală a Final Four-ului de la Atena.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!