Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Ciulin, două faulturi tehnice acordate extrem de uşor în meciul dintre "U" Mobitelco şi Steaua

Mihai  Florescu

Mihai Florescu
20.12.2013

Fotoreporter totalbaschet.ro: Andor Marton

Etapa cu numărul 12 a Ligii Naţionale de Baschet masculin s-a încheiat pe 16 decembrie, la Cluj-Napoca. "U" Mobitelco din localitate şi CSM Steaua EximBank au oferit celor prezenţi la Sala Sporturilor Horia Demian un duel interesant în care formaţia oaspete a revenit de la -15 puncte la doar -3, fiind foarte aproape de a consemna o surpriză. Steliştii nu au avut puterea necesară pentru a prelua conducerea şi au sfârşit învinşi la o diferenţă de 5 puncte, 74-79.

Pe lângă performanţele statistice atinse de jucătorii celor două formaţii, în special Lalovic şi Durasovic, în această confruntare s-a remarcat şi Marius Ciulin. Arbitrul originar din Constanţa a dictat două faulturi tehnice extrem de uşoare, câte unul împotriva fiecărei formaţii.

Niksa Bavcevic, singurul antrenor care a fost suspendat o etapă datorită cumulului de faulturi tehnice încasate în sezonul precedent, a debutat cu o nouă abatere de acest tip. În urma unor proteste, Ciulin nu a mai stat pe gânduri şi i-a acordat antrenorului croat un fault tehnic, cu toată împotrivirea ulterioară a lui Virgil Stănescu. În momentul respectiv, mai exact în minutul 15, gazdele conduceau cu 6 puncte.

La fel de uşor a fost dictat şi faultul tehnic împotriva lui Kuburovic. Aflat în apărare, sârbul l-a faultat pe Nyakundi, pentru ca mai apoi să bată din palme. Ciulin nu a agreat acest gest şi i-a acordat imediat greşeală tehnică. La scurt timp după acest incident, cu ocazia unui timp de odihnă, Claudiu Fometescu, antrenorul secund al steliştilor, i-a făcut un semn prietenesc lui Ciulin în sensul de a se calma.

În urma rezultatului de luni, "U" Mobitelco a terminat turul cu 8 victorii şi 5 înfrângeri, iar Steliştii au un record de 5 victorii şi înfrângeri.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    SCAIETE
    este inadmisibil ce face acest element,pt ca nu poate fi numit arbitru(e mai rau decat Tudor de la fotbal)Nu este meci la care sa nu-si doreasca sa iasa el in fata.Asta pna cand o sa-i sparga cineva "pupatoarea".In rest, felicitari pt victorie si FORZZA STIINTA

    cu 10 ani în urmă (20.12.2013)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Ciulin
      Ciulin, din pacate ambele tehnic au fost date pentru a demonstra tuturor ca este doar un element antisocial, o frana in fata dezvoltarii acestui sport frumos. Eram cu ochii in zona bancii stelei si nu a comentat nimeni in zona aia sau daca a comentat a facut-o pentru ei iar asta, antisocialul, era cam la 3-4 metri de banca stelei deci, cum nu a urlat nimeni, nu a avut cum sa auda ceva, doar a vrut sa dmonstreze! Cat despre tehnicul la Kuburovic, a fost doar sa compenseze tampenia cu banca Stelei. Au fost absolut jenanti, iar au fluierat multe faze cand nu au avut prim planul, au fost faze pro Steau, dar si pro Cluj dar si momente in care au fluierat cum trebuie, cumva sa impace si capra si varza, absolut jenant si impardonabil!

      cu 10 ani în urmă (20.12.2013)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    Chiul-in
    Am uitat , mai degraba merita domnul Vice un tehnic la cum se certa cu Chiul-in dupa tehnicul dat aiurea, urla la el ca "eu sunt capitanul echipei si am dreptul sa stiu de ce echipa primeste tehnic!"!

    cu 10 ani în urmă (20.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!